Cum sa investesti bani

Am descoperit un clip interesant pe YouTube care se potriveste de minune cu subiectul blogului nostru. Continutul de calitate pe astfel de platforme este tot mai greu de gasit, asa ca trebuie sa promovam un material bun atunci cand il descoperim.

Clipul „Cum sa investesti bani” este un rezumat al cartii lui Benjamin Graham – Investitorul inteligent, carte pe care trebuie sa recunosc ca nu am citit-o pana in acest moment. Autorul este un cunoscut investitor care s-a bazat intotdeauna pe calcule atunci cand vine vorba de afaceri si mai putin pe noroc.

Chiar daca multe persoane care se declara speakeri motivationali pe zona de business de la noi din tara recomanda sa-ti investesti toata energia si tot bugetul intr-o afacere in care crezi, adevarul este ca trebuie sa ai la baza anumite calcule care sa-ti sustenabilizeze gandurile.

Trebuie sa investesti cu cap in fiecare afacere si sa te asiguri ca nu-ti vei pierde toti banii intr-o directie care nu iti poate aduce nimic bun. Afacerile nu sunt pentru toata lumea, de aceea inca mai exista oameni saraci, iar cei bogati spun de foarte putine ori care a fost secretul.

Nu vreau sa spun ca toti cei care dau sfaturi pe zona de business sunt nepriceputi, ci vreau sa atrag atentia ca multi dintre acestia nu au cunostinte in acest domeniu si nici afaceri puternice in spate care sa-i recomande. Majoritatea speakerilor motivationali pe zona de business de la noi din tara sunt persoane care au citit cateva carti si care au talent in a vorbi in public, nimic mai mult. Stim cu totii ca in afaceri avem nevoie de mai mult decat atat, de cunostinte clare, date exacte si experienta.

Materialul video ”Cum sa investesti bani” este lucrat cu atentie, transmite informatii clare intr-o forma placuta si poate fi un bun inceput pentru antreprenorii care isi cauta motivatia in astfel de materiale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *