Obiectivele blogului CumFacBani.ro

Prima postare este mereu o provocare în fiecare proiect online și vom încerca să prezentăm, pe scurt, obiectivele acestui blog și modul în care se vor desfășura lucrurile. CumFacBani.ro este un blog de antreprenoriat, dedicat atât tinerilor la început de drum în domeniul afacerilor, cât și freelancerilor.

Acest blog își propune să ofere cât mai multe soluții pentru tinerii care doresc să-și deschidă noi afaceri sau care vor să își suplimenteze veniturile prin diferite metode. Vor fi publicate mai multe metode, iar cele mai multe dintre acestea vor avea la bază niște studii clare care vor fi prezentate vizitatorilor.

Cunoaștem deja că în mediul online sunt mai multe pagini care oferă sfaturi pentru antreprenorii la început de drum sau tinerii care își doresc un venit pasiv, iar noi dorim să ne diferențiem printr-o abordare directă și clară a lucrurilor. Mai mult decât atât, fiecare metodă prezentată va fi testată de o persoană din echipa noastră și vom încerca să creștem împreună cu utilizatorii noștri.

CumFacBani.ro este o idee care ar fi trebuit să fie pusă în practică de mult timp, dar timpul și programul încărcat nu au permis ca acest lucru să fie posibil până în acest moment. Ne propunem să oferim articole cât mai ușor de citit și informații cât mai clare. Este important să știm încă de la bun început că nu putem garanta succesul fiecărui utilizator, totul ține doar de timpul și interesul alocat de fiecare în parte.

Nu excludem faptul că vor apărea mai multe articole publicitare sau produse cu link-uri de afiliere. Ne propunem să oferim cât mai multe variante de suplimentare a veniturilor și, de multe ori, aceste reușite pot fi obținute și prin aceste forme. O atenție sporită va fi adresată marketingului online și afilierii, metode care au fost testate de-a lungul timpului și care dau rezultate impresionante.

Când vor fi postate articolele pe CumFacBani.ro?

Ținem cont de sfaturile specialiștilor SEO și vom încerca să postăm minim un articol în fiecare săptămână. Totuși, atât timp cât nu avem informații utile de oferit nu putem construi articole doar de dragul postărilor săptămânale.

Dacă lucrurile vor funcționa așa cum ne propunem, și suntem siguri că așa va fi, comunitatea construită aici va putea interacționa și pe rețelele de socializare sau diferite forumuri. Pentru că suntem antreprenori la început de drum, cu multe planuri și strategii de creștere, vom testa mai multe variante de a câștiga bani. Așa cum știm cu toții, nu toate vor da roade, dar despre aceste lucruri vom scrie mai multe în următoarele articole.

Imaginile de pe acest blog vor fi preluate doar de pe site-urile care permit descărcarea gratuită a materialelor foto sau doar cu acordul proprietarilor. În articolele de tip advertorial sau în aceste post-uri în care vom aprecia munca unor antreprenori de succes vom urca și imagini reprezentative brandului sau persoanei pe care o promovăm.

CumFacBani.ro este un blog de urmărit și ne propunem să creștem rapid, cu ajutorul dumneavoastră, oferind cât mai multe informații utile!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *